wellcare® Hotline: 888-395-1033

Kopen Christian Louboutin Dames Schoenen Voor Goedkope Nederland

Kopen Christian Louboutin Dames Schoenen Voor Goedkope Nederland

Introductie van Christian Louboutin Fragrance, drie onweerstaanbare geuren gemaakt voor de Louboutin vrouw. Meet Bikini Questa Sera, Tornade Blonde en Trouble in de hemel, al onweerstaanbaar, alle door Christian Louboutin, allemaal voor vrouwen. “Ik wilde vrouw en haar verlangens te vieren. Ik wilde deze geuren een aspect van haar persoonlijkheid te verbeteren, of misschien onthullen iets over haar dat niemand wist voordat, misschien niet zelfs haar, een geheim vertellen, een verhaal. Op een bepaalde manier creëren deze geurstoffen is alsof je een regisseur, een aantal bestuurders willen het acteren proces te controleren, anderen willen de kracht van het karakter en persoonlijkheid te onthullen. Dit is wat ik probeer te roepen met schoenen en nu met de alchemie van geur. ik wil geven vrouwen de middelen om zich te uiten en te genieten van hun vrouwelijkheid. ”

Bikini Questa Sera neemt de warmte in de nacht. De hitte van de dag, in de zon op warme huid, de wellust van het strand dat ze niet willen laten gaan. Greep op de intensiteit, voel de warmte en het geluk, is er de geur van de zon en de geur van de zon wordt de geur van de vrouw als de dag overgaat in de nacht. Goedkope Christian Louboutin Schoenen voor dames. In de koelte van de avond lucht, de koppigheid van de geur zindert nog steeds in het maanlicht, jasmijn en tuberoos, opalen tegen de huid. Intiem, warm en meeslepend, is ze slechts gekleed in haar bikini Questa Sera.

Tornade Blonde, niet een kleur, maar een geur en een state of mind. De geur van liefde en avontuur, een prachtige rode roos ligt diep in een bed van zoete violet en cassis. Vrouwelijk en krachtige, maar toch dierlijke bloemen, Tornade Blond laat een spoor van licht als een komeet in de nacht. Ik heel graag christian louboutin dames schoenen voor goedkope. Het is een uitbarsting van krachtige sensualiteit, een uitnodiging om te volgen. Tornade Blonde is de geur van het verlangen.

Trouble in de hemel is een geur die het vuur brandt. Mysterieus en sexy, voor de vrouw die wil provoceren en is op hun gemak met haar provocatie. Trek de aandacht, de hartslag te verhogen, worden opgemerkt, maken Dangerous Liaisons. Beste Louboutin Dames Schoenen voor verkoop online. Het is zowel intiem en openlijke, een bedwelmende geur om dicht te dragen aan u, om bemind te worden door anderen. Een tweede huid van perfect iris, patchouli en tonka absolut, resoneert met de droge hitte van oosterse amber, maakt Trouble in de hemel.

Elk van deze Christian Louboutin Nederland geuren heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid benadrukt door hun eigen symbolische kleurstelling. Wat hen bindt is Christian’s idee achter de constructie. “Ik wil dat je de geur ervaren op dezelfde manier als je een piano noot ervaren wordt gespeeld. Zo is er de ‘ping’, de eerste uitbarsting van de geur, zoals het slaan van de piano-toets, gevolgd door een mooie resonantie als noot weerklinkt het geluid. Er is één huidige moment, en dan is er het spoor, le Sillage, ik denk dat het als zijn geheugen. “

Comments are closed.